Sunday, November 21, 2010

What’s with this Bruno Mars?

Aku post video tersebut sebab kerana mahu buktikan bahawa aku juga mengambil tahu isu muzik semasa. Sangat oldskool, selama ni aku hanya post lagu-lagu zaman 90s. Tapi tak bermakna aku menggemari lagu ini. Mostly lagu-lagu baru kuar beberapa minggu je then dah bosan menyampah aku nak dengar.

Bercakap mengenai oldskool, ade orang suruh aku tinggalkan blogspot dan join Tumblr. Ye, semasa nak start blogging sugah sugah nie aku dah consider option tersebut. Well, blogspot is so 2008. Skarang orang pakai Tumblr bai! Anyway aku memilih blogspot juga kerana aku dah selesa dengan apa yang sedia ada. Classic kott.. Lagipun aku seorang yang sukar menerima perubahan.

Tapi aku akan bwat juga akaun Tumblr dan kalau aku jatuh cinta dengannya, alamat blog aku akan ditukar lagi hahahh. Tengoklah bagaimana. Bye.

 

p/s: that woman in the video sangat cantikk now i realized die pompuan dalam tokyo drift yang 1st no wonder sangat familiar..

6 comments:

Aisyah Muhd said...

tumblr best!

Maraihanneiey Ferguson said...

ko ade Tumblr ke cah? mana? mana?

lizZ said...

dah 2 kali buat tumbluurr...dan x update pape pon kat c2...~

Maraihanneiey Ferguson said...

oklah stick kat blogspot jelah! =D

whibley said...

Weyh lagu ni best dowh..lyric tu ha yg best.. eh bg la link tumblr..meh aku follow tumblr ko lak..heheh

Maraihanneiey Ferguson said...

farahin: haha.. okla jugak lagu nie. aku suka tengok pompuan tu je lol. tumblr aku cam tong sampah nantilah dah start posting aku bagi ko~ neways aku tak paham sangat men tumblr nehhh!